Üdvözlök mindenkit! Gyermekkorom óta érdekelnek a rejtélyes dolgok, a természetfeletti jelenségek, a paranormális témák. Ide csak az kerül fel AMIKNEK ÉN JÁRTAM UTÁNA. Legalábbis megpróbáltam a legjobban. Akár személyesen eljutni a helyszínre, akár levelezéseken keresztül több információhoz jutni az esetekről.

2012. május 28., hétfő

"Tündér" fotó

A cím azért van idézőjelben, mert természetesen nem igazi tündért kaptam lencsevégre 2010 nyarán, hanem csak egy lepkét. :) Bevallom erősen ittas állapotban mentem haza ismerősömmel az éjszaka folyamán és akkor készült a fotó. Csak otthon vettem észre a számítógépen, hogy nem csak én vagyok a fotón.
Ezt pusztán csak érdekességképpen raktam fel, mert tényleg úgy néz ki, mint egy tündér.
A poén, hogy páran el is hitték, hogy az, ugyanis feltettem a gyakori kérdéseken kérdésnek a dolgot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__1060614-tundert-fenykepeztem
Egyébként a tündér egy régi lény megannyi ország folklórjában, minden népnél megtalálható szinte, de eredetük az idő homályába vész. Főként Angliában, az íreknél voltak híresek. Egyesek még most is azt feltételezik, hogy annak idején éltek ezek a lények, de az urbanizáció miatt eltűntek vagy átkerültek egy másik létsíkba, az emberi szem számára láthatatlanná váltak, ugyanis régen közelebb álltunk a természethez, spirituálisabbak voltunk. Ehez képest ma már modern városainkban a gépek nélkül már el sem tudjuk képzelni életünket, materialisták lettünk és a legtöbb ember babonaságnak, baromságnak gondolja az ehez hasonló dolgokat, már szinte semmiben sem hisz.
Bár modern korunkban is vannak akik úgy gondolják, hogy ezek a csodálatos kis lények élnek, de számos becsapó, hoax fotókat és videókat is töltenek fel az internetre, ami a tündérek létezését szeretné bizonyítani. Ennek ellenére az emberek igenis szeretnének hinni tündérek és társaik valódi létében...

Összejöttünk mi tündérek,
Hogy táncoljunk egy fényévet.
Dobban a sok-sok fürge láb,
Repít minket a boldogság.

Mi vagyunk itt a csillagok,
És Te is az vagy, csak nem tudod.
Messzi égből jöttünk le.
Gyökeret rakni Földünkre.

Használd a harmadik szemed,
Hogy varázsló tündér lehess.
Hisz tündér volt rég az ember,
Csak mostanra elfeledte.

Együtt táncolunk a Földön,
Együtt repülünk örökkön.
A Föld szívébe leszállunk,
Szerelmünket megtaláljuk.

Kiegészítem még az írásom ezzel, de már nem a képhez fűződik:
Na jó tudom kicsit meredek lesz, de mit szóltok ahoz hogy az ufo és a tündér egy és ugyanaz lenne :D Csak az adott kor embere másképpen hívta és beültette a folklórba.
Sok a párhuzam a kettő között, feltéve ha Elhiszi valaki az ufó eltérítéseket és nem csak a csészealjakról szóló dolgokat pl:
1. "Tündérmenyországba" viszik az embereket és ha huzamosabb ideig ott vannak és visszatérnek az emberekhez sokkal több év telik el az emberi világban. Ha kiutazok a világűrbe (pl tündérmenyország helyett, a csilalgos égbe, űrhajóval) idődilatáció miatt ott lassabban telik az idő. A tündér körtánc alatt, ha valaki belépett a körbe a tündérek felajánlották neki, hogy velük jöhet tündérországba. Itt szintén visszaköszön az idődilatáció.
2.A tündérek sokszor elrabolták az embercsecsemőket, mert az övéik, azaz a "tündérfattyak" sosem voltak genetikailag olyan jók mint az emberi csecsemők. DE sokszor visszavitték őket szüleikhez.
3.Asszonyokat sokszor ragadtak el "tündérföldre", hogy csecsemőket szoptassanak és neveljenek, ringassanak stb. A fattyak abnormálisan nagyyfejűek és sápadtak.A mai ufo eltérítésekben, sokszor elbeszélik azt hogy az idegenek genetikailag kísérletezgetnek, és az eltérített hordja ki a gyermeket, akit aztán később újra lát a hajón és dajkálnia kell, foglalkozni vele míg ott van.
4.A tündérek ha elvittek valaki magukhoz "átlebegtették" a ház falain, úgy ahogy ők tudnak "láthatatlanná" válni az emberi szem előtt. A mostani ufo elrablásokban éjjel sok eltérítettet elrabolnak a házukból, és valahogy mindig leküzdik a fal akadályait.
5. Az ufók a beszámolók alapján lebénítják az embereket, nem tudnak mozogni stb. A tündérek kék "sugárral" azaz tündérlövéssel vagy tündérszéllel bénították meg őket ugyanígy.
6. A tündérkör nagyon hasonló a mai gabonakörökhöz.
7. Néhány tündér kinézete nagyon hasonló a mai földönkívüliekhez. A testhez simuló ruha, a vékony test és a kicsit nagyobb fej. Ez a legtöbb E.T.-re igaz ha elhisszük a beszámolókat. De ha nem a kisebbeket nézzük, hanem a humanoid emberszerűeket akkor a tündérek szépek, hófehér bőrűek és legtöbbjük szép hosszú szőke hajat viselnek, általában a nők. Ez igaz a humanoid szerű földönkívüliekre, akik úgy néznek ki mint az emberek, de a szemtanúk szerint sokkal gyönyörűbbek és meseszerűbbek.
8. A tündéreknek néha szárnyakat adtak,mert tudtak repülni. De sok a folklórban sok olyan van, ahol egyáltalán nincsenek szárnyaik. Lehet ezzel csak azt akarták jelképezni, hogy tényleg tudtak repülni, de nem tudták felfogni hogyan( azaz fejlettebbek voltak)

https://www.youtube.com/watch?v=vjBA5_ytimk

6 megjegyzés:

 1. De troll vagy kiraktad a gyk-ra! XD
  Bár bevallom énis raktam fel kamu kérdést, bosszúból amiért beetettek a görényemberrel! >:)
  http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__2898817-amikor-az-erdoben-setaltam-lattam-egy-lenyt-ami-egy-theropod-dinoszauruszhoz-ha

  Jól sikerült elkapni azt a lepkét! Nagy mázli!
  A verset ki írta?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam a kérdést, szinte tudtam hogy te vagy, bár azt hittem komolyan kérdezed XD Nemtom ki írta, csak találtam :D

   Törlés
  2. Nem, dinoszauruszt (még) nem láttam....xD

   Törlés
 2. Hmm, érdekes, érdekes...... (mármint ez amit később írtál hozzá)
  Valahol mintha már hallottam volna erről az ufó-tündér kapcsolatról, de nem emlékszem hol...

  És úgy tűnik, az űrlények (többnyire) barátságosak. Vajon milyen lenne összebarátkozni egy földönkívülivel? :D
  Jó lenne egy "külföldi" haver... xD

  VálaszTörlés
 3. egyébként tényleg elég tündéries ez a kép :)

  egyszer valahol azt hallottam talán a vikingekről, hogy ők olyan szinten hittek a tündérekben, hogy rendszeresen morzsákat szórtak el az erdőben nekik, hogy legyen mit enniük!! :)

  amúgy nekem eddig ez volt az egyetlen tündérsztorim:
  http://legendavadasz.blog.hu/2012/05/10/a_cottengley_tunderek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól hitted, azon a vidéken teljesen normális dolog volt ebben hinni, mintha kutyáknak szórták volna ki az ételt :)
   A cottengley tündér történetet ismerem, régen nagy kedvencem volt :)
   Van nagyon sok tündéres történet, ajánlom a Misztikus Történetek Gyűjteménye c. könyvet, abban olvashatsz párat :)

   Törlés